Agrarisch beton

Ook in de Agrarische sector hebben wij veel ervaring in het storten van betonvloeren. Vraag eenvoudig om een offerte.

Direct een offerte?

  Na aanvraag nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met je op om je wensen te bespreken.


  98% beveelt ons aan

  Direct Contact?

  Agrarische betonvloeren

  Betonnen vloeren, of ze nu worden gebruikt in een woonhuis of een winkel zijn in principe hetzelfde. Agrarisch beton vereist speciale wensen op basis van belastingen of vlakheid. Om een ​​betonnen vloer te krijgen die aan deze eisen voldoet. Gebruiken wij speciale technieken bij het plaatsen en afwerken van het beton.

  Agrarisch beton of landbouwbeton wordt gemaakt met een lagere water-cement verhouding dan traditioneel beton, waardoor het beter bestand is tegen vries-dooicycli. Landbouwbeton wordt meestal ook gemaakt met grove toeslagstoffen, wat helpt om de sterkte en duurzaamheid te verhogen. Wanneer het goed wordt afgedicht, kan landbouwbeton een ongelooflijk duurzame en duurzame vloeroplossing bieden voor veestallen en andere landbouwbedrijfsgebouwen. 

  Agrarisch betonvloeren kunnen ook speciale eisen stellen aan oppervlaktehardheid, afwerking. Wat uw wensen voor een agrarische betonvloer ook zijn. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u hiermee helpen. Wij maken graag met u een afspraak om uw wensen door te spreken.

  Wapening

  Hoge kwaliteit

  Agrarische vloeren

  Ook in de Agrarische sector hebben wij veel ervaring in het storten en afwerken van vloeren. Met name de kippenstallen, uitlopen en erfverhardingen hebben wij al veel mogen storten.

  De kippenstallen kunnen we u traditioneel gewapend aanbieden, maar ook met kunststofvezel om ze aanzienlijk de prijs te drukken. 

  • Specialisten in betonvloeren sinds 2005
  • Ruime ervaring in grote projecten
  • Volledig ontzorgd van aanvraag tot oplevering
  • Eén aanspreekpunt tijdens het gehele traject
  • VCA-gecertificeerd

  Contact

  Neem directe contact met ons op:

  0342-745325

  Adres:
  Stockholmweg 11,3771 Barneveld