Industrievloeren

Greveling Betonvloeren is specialist in het storten en afwerken van monolitisch afgewerkte beton industrievloeren. Voor een betonvloer in uw bedrijfshal, kantoor of kantine bent u hier dan ook op de juiste plaats.

Direct een offerte?

  Na aanvraag nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met je op om je wensen te bespreken.


  98% beveelt ons aan

  Direct Contact?

  Industrievloeren uitgelegd

  Betonnen vloeren, of ze nu worden gebruikt in een woonhuis of een winkel zijn in principe hetzelfde. Voor industrievloeren zijn er echter meestal speciale wensen op basis van de vereiste belastingen of vlakheid. Om een ​​betonnen vloer te krijgen die aan deze eisen voldoet. Gebruiken wij speciale technieken bij het plaatsen en afwerken van het beton.

  Industriële vloeren kunnen ook speciale eisen stellen aan oppervlaktehardheid, afwerking en zelfs kleur. Wat uw wensen voor een betonnen industrievloer ook zijn. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u hiermee helpen. Wij maken graag met u een afspraak om uw wensen door te spreken.

  Wapening

  Wij zijn professionele betonspecialisten die uw betonproject kunnen storten. Wij hebben alles wat u nodig heeft voor een succesvolle betonvloer, inclusief alle benodigdheden en afwerkingen!

  Wij zorgen dat elk detail voldoet aan alle voorschriften. En met onze expertise in het plaatsen van betonvloeren bent u verzekerd van hoge kwaliteit betonvloeren.

  Neem contact op als u kwaliteitsservice wilt van begin tot eind, zonder verrassingen achteraf!"

  Hoge kwaliteit

  Industrievloeren

  • Specialisten in betonvloeren sinds 2005
  • Ruime ervaring in grote projecten
  • Volledig ontzorgd van aanvraag tot oplevering
  • Eén aanspreekpunt tijdens het gehele traject
  • VCA-gecertificeerd

  Contact

  Neem directe contact met ons op:

  0342-745325

  Adres:
  Stockholmweg 11,3771 Barneveld