woonbeton

Greveling Betonvloeren is specialist in het storten en afwerken van monolitisch afgewerkte beton industrievloeren. Voor een betonvloer in uw bedrijfshal, kantoor of kantine bent u hier dan ook op de juiste plaats.

Direct een offerte?

  Na aanvraag nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met je op om je wensen te bespreken.


  98% beveelt ons aan

  Direct Contact?

  woonbeton uitgelegd

  Betonvloeren worden steeds populairder in woningen en dat is om een aantal redenen. Woonbeton is zeer duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, en het zorgt voor een schone en moderne uitstraling. Bovendien kunnen betonnen vloeren helpen om de temperatuur te reguleren en het geluidsniveau te verminderen. Echter, alvorens te beslissen over betonnen vloeren, is het belangrijk om te overleggen met een professional om ervoor te zorgen dat het beton goed is afgedicht en versterkt. Anders kan de vloer barsten. Wanneer correct geïnstalleerd biedt betonnen vloeren woonbeton vele jaren probleemloos gebruik.

  Wilt u meer weten over de stijlvol en praktisch woonbeton? Neem contact met ons op.

  Wapening

  Wij zijn professionele betonspecialisten die uw betonproject kunnen storten. Wij hebben alles wat u nodig heeft voor een succesvolle betonvloer, inclusief alle benodigdheden en afwerkingen!

  Wij zorgen dat elk detail voldoet aan alle voorschriften. En met onze expertise in het plaatsen van betonvloeren bent u verzekerd van hoge kwaliteit betonvloeren.

  Neem contact op als u kwaliteitsservice wilt van begin tot eind, zonder verrassingen achteraf!"

  Hoge kwaliteit

  Woonbeton

  • Specialisten in betonvloeren sinds 2005
  • Ruime ervaring in grote projecten
  • Volledig ontzorgd van aanvraag tot oplevering
  • Eén aanspreekpunt tijdens het gehele traject
  • VCA-gecertificeerd

  Contact

  Neem directe contact met ons op:

  0342-745325

  Adres:
  Stockholmweg 11,3771 Barneveld