Over Ons

Greveling Betonvloeren bestaat sinds 2014. Inmiddels is het bedrijf van 3 compagnons en uitgegroeid naar 7 man personeel. We verzorgen allerlei betonvloeren, zoals agrarische vloeren, utiliteitsvloeren, vloeren voor bedrijven en woningvloeren in heel Nederland. Met onze jarenlange ervaring ben je verzekerd van hoge kwaliteit en professionaliteit. 


98% beveelt ons aan

Direct Contact?

Historie

Greveling beton is begonnen in 2014 en gestart met het storten van ‘kleinere’ betonvloeren in stallen. Dit breidde uit naar steeds grotere oppervlaktes en inmiddels is geen vloer meer te groot. In 2015 hebben we de eerste eigen machine aangeschaft en intussen hebben we ook onze eigen betonpomp zodat we alles in eigen bezit en beheer hebben en onze klanten geheel kunnen ontzorgen.

Wapening

Onze werkwijze

Het storten, vlinderen en afwerken van een betonvloer is een tijdrovende klus en het werk gaat ook ’s avonds en ’s nachts door. Maar wij van Greveling Betonvloeren zijn nauw betrokken bij het gehele proces. Als eigenaren willen we graag het gehele proces in de gaten houden en zijn daarom ook altijd zelf aanwezig en betrokken.

 

Van offertetraject, tot de stort van de vloer en zorgen ook zelf voor het vlinderen van het beton, de afwerking en oplevering. Zo houden we alles in eigen beheer en kunnen we snel en flexibel schakelen met de opdrachtgever. Uiteraard zijn opdrachtgevers van harte welkom bij ons op kantoor om wat voorbeelden en mogelijkheden te zien. 

Elke vloer is maatwerk. Niet alleen in de afwerking maar ook in het soort beton. Het beton moet geschikt zijn voor het gebruik van de vloer.

 

We houden bijvoorbeeld altijd rekening met het eventueel invreten van zuren door mest de gladheid van de vloer voor dieren of transport en bij een woningvloer moet de vloer worden gepolijst en geïmpregneerd om vlekken tegen te gaan.

Contact

Neem directe contact met ons op:

0342-745325

Adres:
Stockholmweg 11,3771 Barneveld